Nu är vår älskade dotter Joyce här<3

Den 24 April såg vår lilla prinsessa ljuset för första gången <3  Vattnet gick den 22 April,på kvällen där blev vi inlagda, den 23:e fick vi åka hem igen för att sen komma tillbaka vid elva på förmiddagen den 24:e, väl hemma den 23:e åt vi middag, duschade och lite smått, kolla på tv medans viväntade på min syster som skulle sova här, när hon kommit så tog Honey och hon tiden på värkarna som då  hade kommit tätare så ja kände av dom,innan var det lite mensvärk inte mer så ja trode inte det var mer, vid kvart i tio den 23:e på kvällen åkte vi in till BB igen, då det visade sig att jag var öppen 5-6 cm, jag tog ett bad och honey och syster satt bredvid och snackade lite skit under tiden :) väl uppe ur badet visade sig att jag var öppen 8 cm, då började det göra jäkligt ont, i det laget var jag tacksam för allt stöd av syster och min sambo utan dom hade jag inte klarat det, eftersom vi inte hade sovit mer än nåon timme sen den 22:e så var både jag och hjärtat jättetrötta, så konstigt nog sov ja mellan värkarna.. hur fan man klarar det är för mig fortfarande ett mysterie för det gör fruktansvärt ont att ha värkar och föda barn! men det gick iallfall tydligen :P och lite senare, 18 minuter över 2 på fredagsmorgonen/Torsdagsnatt  kom vår lilla flicka till världen <3 :) Jag grät av glädje, Hjärtats nervositet försvann som en vind och han blev till världens stoltaste pappa! underbart att se! och syster blev ledsen av glädje<3  Joyce föddes i vecka 37+4, hon vägde 3335 gram och var 50 cm lång :) <3 jag som trodde jag skulle gå över tiden den här gången :P känns lite konstigt utan magen för min kära väninna skulle ha innan mig men hon är fortfarande lika tjock :)


Nej nu ska jag å och mysa med mina stora flikkor och min älskade sambo<3<3



ÄlskarEr//




Min älskade sambo och vår sessa,tre dagar gammal<3





Dom stora sessorna<3

TråkVäder.

Tråkväder ute idag, Honey har precis åkt och jobbat eftermiddag så han är lagom hemma tills jag och flickorna nanar :)Fick hem bilen från verkstaden för någon dag sedan. mamma körde och besiktigade den och då var där fanimaj två j*vla fel till, Inga stora men såå störigt, så vi fick fixa rätt med slangklämmorna och en lampa med svagt ljus sen var det till att besiktiga den igen för 7 gången (A) Äntligen gick den igenom och får köras ett år nu:D men smakar det så kostar det... det var ingen billigr eperation... några tusen fattigare tyvärr.. men men.. nu är allt bra på den iallfall efter många om och men:)  Honey satte in babyskyddet i bilen igår och monterde fast Felicias stol också :)så nu är alla stolar insatta i bilen med:)  Ska försöka få lite undanplockat här hemma också under dagen,och få lite middag gjord, sen blir det väl slappa framför tvn med flickorna och en film :)










ÄlskarEr min Familj///

Tvätt,städ mm.

Har vikt tre tvättkorgar med tvättad tvätt, la i ny maskin tvätt som jag sitter och väntar på just nu, har dammsugat,lagade mat (lagade och lagade, blev lassagne,färdig men iallfall) haa gott var det iallfall :)plockat undan lite här och var,tagit ur diskmaskinen och stälde in ny disk. ja allmänt sånt som egentligen inte är jobbigt för min del men som just nu i deta "tillstånd" är förjävla hemskt jobbigt, o just nu gör min rygg förbaskat himla ont. i början tyckte jag att man Inte märkte att jag var gravid,jag märkte inget och andra märkte det kanske i vecka 20 /21 dom som inte redan viste det, men nu är jag svullen, har ont, kan knappt gå,ligga,sitte eller något liknande,  har nåon enstaka vecka kvar nu så får väl hålla ut, har börjat få protein i urinet också vilket inte är något kul alls. men som sagt jag får stå ut lite ,bara lite lite lite till :)

har kommit på att jag kanske ska berätta lite om mig själv för folk som hittar hit av en slump och som kanske inte känner mig :)


Jane heter jag bor i Tomelilla som ligger nere i Skåne. föddes i Kristianstad 1988 :)  som 15 åring fick jag veta att jag var gravid, inte med en utan med två barn,Tvillingar. som nyss fylld 16 åring blev jag mamma till två flikkor  som fick namnen Tindra och Miranda Tindra och Miranda föddes den 23 November-2004. Som 17 åring fick jag veta att jag var gravid igen, och som nyss fylld 18 åring fick jag mitt tredje barn, som också var en flicka, som fick namnet Felicia,Felicia föddes den 24 Augusti-2006, idag väntar jag mitt fjärde barn tillsammans med Rasmus 18 år (som inte är pappan till dom andra flickorna) vårt barn är beräknat att komma till världen den 8 Maj detta året,Denna gången är det också en liten flicka som ska få namnet Joyce. för övrigt har jag inte gjort mycket annat mer än att jag slutade nian och sen dess har jag ått lite i skolan och jobbat lite, jag ska gå hemma med Joyce ett år och öka jobb under tiden,Min sambo tar studenten nu  i sommar sen ska han ska jobb om han inte redan har det då :) vi bor i ett parhus i "utkanten" av Tomelilla kan man väl säga och trivs som fisen i vattnet här :)

Det var väl lite om mig kanske. något ni undrar över så fråga gärna :)

Barnen är det finaste  och det absolut dyrbaraste jag har ,något jag är stolt över och något jag absolut inte ångrar! dom är mitt liv,Dom gör min dag värd att leva<3 Min största STOLTHET!<3

Rasmus  min älskade sambo,du gör mig hel<3






Vår efterlängtade flicka<3vi längtar efter dig<3




Unga Mödrar!

Malou-Stella den mest overkliga mamman som finns i mina ögon! fan väx upp och ta dit ansvar och sluta vara fjortis fortfarande! ush.. ursäkta mina känslor! blir bara så arg.fanns ju faktist val när man blir gravid.

26 Dagar kvar, Inflyttningsfest.

Inflyttninsfesten i Fredags blev trevlig till slut :) somnade vid fyra tiden, Bauer Deckade ganska tidigt:P Sen kom syster och fixade liv i hela huset och lite till tror jag :P Blondie och Babii försvann med henne in till hennes granne  så det blev jag och Sandra kvar :) så vi fick en trevlig pratstund där :) Lördagen spenderade Blondie iallfall på soffan  eller ja mest på Toa, till ca fyra tiden, Flikkorna kom hem på Morgonen och vi var hundvakt åt Prince :) sen grillade babii och sen käkade vi :)  Babii mådde ganska bra dagen efter, mer jag som mådde som det vore jag som druckit allt det dom drack :P


26 Dagar tills vår flikka kommer :) <3


ÄlskarEr//

Utbrott.

 fick jag på Min söta dotter Tindra idag. efter att hon stoppat ett svärd (till barbiedockor ) i örat på Felicia, hon skulle "rensa" öronen på henne. så jag fick snällt förklara att så får man absolut inte göra, men det gick över på Felicia sen,och Tindra förstod att det var farligt, så nu åkte lite saker ut från de stora flikkornas rum , dom får tbx dom senare när dom hunnit sakna det lite så vill dom leka med det igen kanske, dom har mer en dockperiod just nu så det blir väl att inhandla lite docksaker istället :) Honey kommer snart hem efter jobb, så får väl slänga mig på soffan lite och vänta på honom.<3 Flikkorna sover och jag har försökt städa lite men orkar inte mer nu :P



ÄlskarEr//

Segt,Smärta,Arg! VÅR! :D

Väldigt segt att reda upp morgonen när man knappt sover på nätterna, har ont och vaknar av smärtan alltid,flera gånger per natt, så ja hoppas det snart är över så jag kan få sova utan smärta iallfall, mitt Hb har gått upp till 115 så jag är annars väldigt pigg och känner mig mer glad och positiv till allt (vilket var långt borta för mig innan) var hos Barnmorskan idag, fick sitta och vänta tjugo minuter på att hon skulle komma först och sen klyddade dom för att det var en barnmorskestudent med som inte riktigt förstod sig på allt. men tillslut kom vi ut därifrån och mamma kom och hämtade oss och lämnade oss på stationen så vi hann med bussen,Bilen är fortfarande inte klar, har varit på verkstad nu ett tag och allt är byt men ändån så lyser den förbannade lampan till ABS bromsarna, det är inget fel, var inget fel heller men den lyser iallfall, s ådet gör mig arg för priset för det dom fixat nu har inte varit billigt och att besiktiga bilen var och varanan dag är ju inte himla billigt det heller. så vi får väl se när den har behagats att komma hem igen. vädret idag har varit så underbart! så när mina små söthjärtan vilat lite så ska vi ta en sväng ut och hitta på något :) nej nu ska jag slänga mig på soffan och vila ryggen lite.!


Älskar er//

RSS 2.0