Åt helvete med Bovista ? !Granviksgården eller va fan det nu heter?!

man blir lovad så himla mycket alltid av alla, vad får man tbx,. ingenting! och jag lovar att jag kan bli riktigt arg när jag väl blir det ! och nu har det gått över den gränsen med 100 procent alltså,!

vi kollade på läenheten i Örtofta, ca två månader innan vi flyttade in, då stod dom och lovade att fixa till felen här var, och att betala lite av färgen till några rum eftersom det såg förjävligt ut här,  ska försöka rabbla alla felen här..
1.fönster i storarummet,läcker in vatten och dom har dragit av/ut tapeten så det bara hänger där och det är fukt skadat,
2.Ytterdörren är där stort glapp i och den är sönder.
3.Låset skulle bytas eftersom hyresgästerna innan oss har nycklar hit.
4. Bjälken i taket i storarummet är sönder.
5. när vi sedan flyttat in så ser vi att ett fönster uppe också läcker in vatten.
6. Tapeterna i hela hallen (långhall) har lossnat längst upp, vilket vi sa till om på besiktningen, "ja det får vi fixa" sa dom..
7.Vi har inte fått tbx vår toa där på nedanvåningen som dom tog med och skulle måla när dom var nere sist...
8. dom "lånade" en av våra nycklar hit för att kunna komma hit och göra jobbet när vi inte var hemma.. vi har inte fått tbx den !

Nu  har vi inte betalat in någon hyra! eftersom  vi haft kontakt med dom om både all städning, och allt vi köpt och gjort vid här, först skulle vi få "kompensation" för allt jobb och allt vi köpt, men när vi sen skulle ställa ner lådor och våra sopor, (vi har soprum) och då ställde vi det där papper/kartong o dylikt sånt ska stå.. så blir vi utskällda av hyresvärden för att ha gjort "fel" ?  okej sa vi vi kör iväg med det själv, nej dom kunde ta det denna gången svarade dom då, "men du kan hälsa cristel att ni inte får någon kompensation för något" sa dom till min sambo, jag blev så förbannad!

sen nu för någon dag sedan, har propparna smällt flera gånger varje dag, lamporna går inte, spisen fungerar inte! fan hur reagerar man... ?

och då ringde min sambo till dom o sa till dom om det, då säger han bara "lägg ett mejl till mig" va fan hjälper det oss nu då ?

och nu idag fick vi ett inkassokrav på 7300 kr.... e det allt ? kan jag då tycka... visst vi kanske skulle betalaat in... men va fan om dom står o lovar att do mska göra det o sen inte gör det.... ?



ush nej fy fan !


Kommentarer
Postat av: Carro

Ge dajj ente! Du har rätt! Har dom lovat att dom ska fixa allt så ska dom göra det också! Ja menar lägenheten måste ju vara beboelig o di é den verkligen ente nu! Vill dom ente fixa sakerna så hade ja anmält honom så han antingen bler tvingad att göra vid di elle så han ente får hyra ut mer för såhär får di ju ente gå ti!

2010-03-10 @ 18:14:54
Postat av: Josephine

Hej kusin, :)

Visste inte att du hade en blogg men aja.

Usch, vad dåligt att de inte fixade vad de lovade.Dålig stil tycker jag...<3

2010-03-10 @ 20:31:04
URL: http://perfectname.blogg.se/
Postat av: Catha

Kan inte mer än hålla med dig i allt du skriver!!!!

Vi har oxå blivit lovade en massa men så fort man ringer får man till svar släng i väg ett mail...

Men va fan hjälper det då????????

Idag städa den där Peter trappan här o jag fråga han var Roger var där nere på med skor o ut o leta inte fan hitta jag han, nä detta e skandal o det håller nog alla med om som bor här!!!

2010-03-23 @ 16:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0